21 januari 2022

Een nieuwe keuken?

Grote kans dat we allemaal ooit in deze positie komen. Of je nu een nieuw huis koopt waar een keuken in moet, of je na 20 jaar eens iets anders wilt, je zal eens inspiratie op moeten doen. Waarschijnlijk beginnen we allemaal met zoeken naar aantrekkelijke interieurs op het internet. Want wat vind je nou eigenlijk precies mooi? Google kan je beste vriend zijn!

Kies een stijl

Sommige mensen zal het weinig uitmaken hoe de keuken eruit ziet, als er maar een werkende koelkast en een fornuis in staat. Misschien heb je ook niet het budget gehad om kieskeurig te zijn, dan is de ‘stijl’ natuurlijk het allerlaatste waar je aan denkt. Maar heb jij nu wel de tijd en het geld om helemaal los te gaan? Dat zal je je verheugen op het uitkiezen van een leuke stijl!

Vind jij nou een strakke witte keuken geweldig in je huis staan? Of heb je toch liever volop houten accenten, of een meer knusse look? Wil je een groot keukeneiland, of prefereer je een industriele look? De keuze is eindeloos. Als je na uren op het internet nog steeds niet hebt gevonden waar je naar zoekt, kan het ook wel eens zo zijn dat je zelf aan de slag moet gaan! Misschien kom je er wel uit als je zelf iets creëert voor in de keuken, in precies jouw eigen stijl.

Beton?

Zagen de foto’s van de industriële keukens er nou wel leuk uit, maar was het net niet helemaal waar je naar zocht? Dan is spelen met beton ciré mogelijk wat voor jou! Je kunt zelf gemakkelijk een keukenblad maken van beton cire, op bijna alle ondergronden en het is waterdicht! Ideaal voor in de keuken, en het is makkelijk schoon te maken. 

Als je jezelf iemand vindt met twee linkerhanden, zal een keukenblad maken van beton cire misschien wat intimiderend in de oren klinken. Maar juist doordat je het met de handen aanbrengt en de ‘final look’ zo grof kan zijn als je wilt, is dit perfect voor beginners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *