Een stealth cam van Jachtloods

jachtloods

Is jagen je hobby en ben je op zoek aan een nieuwe stealth cam? Dan ben je bij Jachtloods aan het juiste adres. Jachtloods kiest de producten die zij aanbieden namelijk erg zorgvuldig. De producten die zij aanbieden zijn van een zeer goede kwaliteit waardoor deze zeer duurzaam zijn. 

verrekijker

Meer over de stealth cam

De stealth cam G45NGX is en wildcamera die de vernieuwde versie is van de G45NG. De behuizing en de verbeterde camouflage is niet het enige dat veranderd is. Het aantal megapixels van de camera is verhoogd naar 22 megapixels., voor een superscherpe afbeelding. Het bereik van de bewegingssensor is bij de camera vergroot naar 30 meter. Jachtloods is onbekend met een camera met een bereik van meer dan 30 meter!. Deze stealth cam is dit het product waar jij naar op zoek bent. 

Het instellen van de camera 

De camera kan ook zo ingesteld worden dat deze slechts een bepaald aantal uur per dag actief is. De camera zal dan automatisch elke dag op het bepaalde tijdstip aan en uit staal. Hierdoor is het perfect voor beveiliging en draag het ook bij een een langere levensduur van de batterij. Een G45NGX is een wildcamera die wordt geleverd exclusie SD-card en batterijen, Je kunt er eventueel nog een SD -card reader bijbelsloten  voor het snel uitleven van de foto’s die er gemaakt zijn door de wildcamera. De camera is op voorraad leverbaar waardoor deze binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd zal worden.