Fitness sportvoeding om mijn actieve lifestyle te ondersteunen!

Ik gebruik regelmatig fitness sportvoeding omdat ik zo’n vijf keer per week in de sportschool train. De voeding helpt me met spierherstel, dus eigenlijk kan ik niet zonder! Daarom plaatste ik laatst weer een grote bestelling bij Sportfood, zodat ik de komende tijd weer vooruit kan.

Goede aanvulling op mijn dieet en sportleven

Ik gebruik verschillende soorten fitness sportvoeding van Sportfood zoals eiwitpoeder en supplementen/capsules zoals Raw Iron Testo Force. Ik ben hier enorm tevreden over, want ik merk dat mijn spieren makkelijker herstellen. Daarnaast merk ik ook dat mijn energieniveau optimaal is als ik deze aanvullende voeding regelmatig neem. Vaak neem ik bijvoorbeeld voor en na het sporten een eiwit-shake en bij mijn avondeten neem ik een capsule. De eiwit-shake koop ik vaak in vanillesmaak en deze vind ik echt heerlijk om te drinken. Ik mix het meestal met water, maar als ik mezelf wil verwennen, dan drink ik het met amandelmelk en dan lijkt het net een echte milkshake! Op deze manier is het dus eigenlijk heel makkelijk om aanvullende supplementen en voeding te nemen. Bij Sportfood kan je vaak een voordeelpakket bestellen en daar zit alle sportvoeding in die je nodig hebt om je actieve lifestyle te ondersteunen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*