Handige tips voor Fitness banken

Het kopen van een fitness bank voor thuistrainingen kan een beetje overweldigend zijn. Er zijn zoveel opties en zoveel variabelen om te overwegen! Maar wat je ook kiest, je zult merken dat het je voor bijvoorbeeld thuistraining aanzienlijk zal verbeteren. Als je een goede set dumbbells voor beginners hebt , kun je veel meer oefeningen met een bank doen dan ooit tevoren.

Onthoud voordat je koopt:

  • Plat (goedkoper, lichter, gemakkelijker te monteren) versus instelbaar (betere trainingsvariatie)
  • Jouw maat versus de maat van de bank

Banken zijn er in allerlei soorten en maten. Denk goed na over drie metingen:

Lengte fitness bank: Als je lang bent, let dan vooral op de lengte van het hoofdkussen op de fitness bank. In de meeste gevallen zul je geen problemen hebben, tenzij je buitengewoon lang bent (zoals langer dan 1,8 meter), omdat het hoofdoppervlak van de meeste banken ongeveer 10 meter lang is. Als je je zorgen maakt, lees dan veel Amazon-recensies en probeer commentaar te vinden van langere mensen over hoe ze de match hebben gevonden.

Hoogte fitness bank: Hoogte vanaf de vloer is erg belangrijk. Als je gaat bankdrukken , schouderdrukken of echt een andere vorm van persen, wil je dat je voeten stevig in de vloer kunnen planten. Als je op je tenen zit als je op de bank zit, wordt dat een probleem. 15-17 centimeter van de vloer is een beetje aan de onderkant en goed voor kleine mensen. 17-20 plus is beter voor lange mensen.

Breedte pad: De standaard padbreedte voor een fitness bank is 30 cm. Soms is de bovenkant bij de kop van een verstelbare bank iets smaller, ongeveer 25 cm. Soms vind je banken met iets bredere of smallere kussens, maar 30 cm is vrijwel de standaard.

Totale kosten en budget

Voor geld zou ik je zeker aanraden om een ​​verstelbare fitness bank te kopen. Als je je gewichtheffen programma voor een lange tijd vasthoudt, Wordt er aangeraden om nu te investeren in een echt goede, hoogwaardige bank en er de komende 5-10 jaar van te genieten, zonder problemen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*