Heb jij al een alles-in-één simkaart?

telefoon en simkaart

Als je behoefte hebt om bereikbaar te zijn op meerdere nummers, dan maak je waarschijnlijk gebruik van meerdere telefoons. Maar wist je ook dat je nu met meerdere nummers bereikbaar kan zijn met slechts één simkaart? Zo kan je met de simkaarten van Freetime Telecom optimaal bereikbaar zijn met maar één telefoon of simkaart. Heb jij al een alles-in-één simkaart?

De voordelen

De simkaarten zijn het meest volledig in zowel lokaal als wereldwijd gebruik. Hierdoor kan jij als gebruiker van de kaart in alle landen van de wereld optimaal profiteren van de lage kosten. Maar wist je dat er nog meer voordelen zijn? Hieronder hebben we alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Transparantie

Als je gebruik maakt van een alles-in-één simkaart wil je alle kosten inzichtelijk hebben. Bij Freetime Telecom kan je snel en eenvoudig het tarief opvragen. Dit kan via de website, via de telefoon in het SIM-menu en via de App. Je ontvang ook nog eens een gespecificeerde nota, indien je gebruik maakt van Postpaid.

Eenvoudig opwaarderen

Wil je je simkaart opwaarderen? Dit is eenvoudig te realiseren met de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Credit of Debit kaard, eWallet of zelfs via een andere simkaart van FreeTime Telecom.

Bellen via internet

Ook bellen via internet behoort tot de mogelijkheden. Dit kan door middel van de eigen gekoppelde App. Onderling bellen door middel van WiFi is zelfs gratis. Mocht je iemand bellen die op dat moment niet beschikt over een WiFi netwerk? Dan is dit ook geen probleem. Je kunt naar een mobiel nummer bellen tegen zeer lage kosten.

Eén simkaart

Zeg maar dag tegen al die simkaarten. Je kunt eenvoudig meerdere lokale nummers toevoegen. Zo maak jij gebruik van één simkaart met meerdere lokale nummers en hoef jij niet steeds van simkaart te verwisselen. Handig!