Keuken monteren verliep naar volle tevredenheid

keuken monteren

Toen ik in deze winkel voor de eerste keer binnenliep voelde ik dat ik hier ging slagen. De keuze aan keukens was enorm en de vriendelijkheid van de verkopers viel me meteen op. Geen opdringerige verkopers, maar juist welwillende adviseurs. Een keuken is en blijft een grote uitgave en het is een groot deel van je leven. Daarom wilde ik er wel even de tijd voor nemen voordat ik mijn keuze ging maken. Dat was hier geen enkel probleem. De keuken monteren, daar had ik direct ook een goed gevoel over. Ik ben zelf totaal niet handig dus het enige wat ik voor de monteurs op de dag van plaatsing kon doen was koffiezetten.

keuken monteren

Super tevreden

Zelf hoefde ik helemaal niets te doen. Ze kwamen in de ochtend en binnen een dag was mijn keuken geplaatst. Het waren echte vakmensen die precies wisten wat ze aan het doen waren. En vlak voordat ze klaar waren hebben ze alles keurig geveegd en schoongemaakt. Er werd een blinkend schone keuken opgeleverd! Nog steeds kan ik iedere dag genieten van mijn nieuwe keuken. Een keuken monteren kan op verschillende manieren, maar dit was voor mij de meest ideale; professioneel en prettig. Compliment voor de medewerkers van dit bedrijf! Een absolute aanrader!