Leuke bijbaan Veldhoven 16 jaar

bijbaan Veldhoven 16 jaar

Een leuke bijbaan in Veldhoven van 16 jaar en ouder vinden is niet zo moeilijk. Helemaal niet wanneer je deze bij de McDonald’s  gaat zoeken. Want hier zijn zij regelmatig naar nieuwe werknemers aan het zoeken. Ook voor stagiaires is hier een leuke baan weggelegd. Er zijn hier diverse afdelingen waar jij ervaring op kan doen. Denk hierbij aan Marketing,  Communicatie en nog veel meer. Op hun website kan je zien welke plekken er nog vrij zijn en waar je eventueel op kan reageren. Maar voor een leuke baan dan moet je hier zeker ook eens gaan kijken. Vooral in jouw woonomgeving is het mogelijk om al aan de slag te gaan.

Eindelijk een leuke bijbaan in Veldhoven 16 jaar gevonden

Nadat ik voor de zoveelste keer op zoek was gegaan naar een baan, ben ik bij de McDonald’s, hier om de hoek terecht gekomen. Omdat het zo dicht bij mijn huis is, is het prettig, want ik kan nu elk moment werken. Hiervoor hoef ik niet eerst een hele reis af te leggen. Bovendien ken ik al meerdere mensen die hier werken en dat maakt het juist zo leuk. Mijn eerdere banen had ik binnen een week al gezien en daarom ben ik blij om bij dit bedrijf aan de slag te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*