Maak jij al gebruik van een multifunctionele kantoorprinter op werk?

printer

Je kent het vast wel: na een aantal lange vermoeiende dagen, mag je einde een belangrijk rapport gaan inleveren. Het rapport hoeft enkel te worden geprint, maar tot je ergernis gaat alles veel te traag en op een gegeven moment loopt zelfs de printer vast. Dit is waarom je een goede multifunctionele kantoorprinter voor kantoor nodig hebt.

Irritaties

Iedereen stoort zich wel eens aan niet goed functionerende printers. Dit zijn de grootste irritaties.

  • Stoor jij je ook zo aan een kleine papierlade? Je wilt efficiënt werken door verder te werken terwijl je een printopdracht uitvoert. Na een tijdje wil je de documenten ophalen en tot je frustratie kom je erachter dat de papierlade leeg is. Daar gaat je tijdwinst.
  • Je wilt je deadline halen en moet snel je onderzoeksrapport printen. De printopdracht is bijna voltooid en er vindt plotseling een papierstoring plaats. Niet alle printers geven duidelijk aan waar de papierstoring plaatsvindt. Hierdoor kost het erg veel tijd om de storing te op te sporen.
  • De kleurcartridge is bijna leeg. De mooie afbeeldingen in je rapport, die je met moeite hebt gevonden, zijn zojuist omgezet naar roze vlekken.Met trots wil je je adviesrapport gaan inleveren. Het rapport is zojuist ingebonden en dan zie je het: het document is scheef afgedrukt.

Voordelen

Een multifunctionele kantoorprinter is speciaal ontwikkeld om snel en efficiënt te printen. Daarom hebben we alle voordelen op een rijtje gezet.

  • De printers kunnen snel en efficiënt printen. Hierdoor hoef je niet lang op belangrijke documenten te wachten. Wist je dat een goede printer minstens 15 pagina’s per minuut kan printen?
  • Een multifunctionele kantoorprinter kan meer dan alleen printen. Scannen, kopiëren en faxen behoren ook tot de mogelijkheden.
  • Grotere papierlades! De kans dat het papier op is, is nu een stuk kleiner geworden.
  • Computer al uitgeschakeld? Print snel je documenten via je mobiel.
  • Papierstoring? Deze printers geven precies aan waar de papierstoring zich bevindt.

Een goede printer is dus belangrijker dan je denkt. Heb jij al een multifunctionele kantoorprinter voor kantoor?