16 oktober 2021

Opzoek naar incentivebureaus?

1 min read

Je wilt graag zien dat jouw personeel nét dat beetje extra werk verricht? Dan is het ook belangrijk om hun hiervoor te belonen toch? Zo kun je ervoor kiezen om het geheel zelf te organiseren en te regelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om opzoek te gaan naar incentivebureaus. Hiermee wordt het voor jullie geregeld!

De rots in de branding!

Vanaf het moment dat ik de deuren had geopend van mijn eigen onderneming ging alles ontzettend snel. Personeel moest worden aangenomen omdat ik de drukte niet meer aan kon. Dan heb ik het nog niet gehad over het feit dat de tweede winkel ook in aantocht was! Al met al een prachtige periode welke ik heb gehad. Nu wilde ik maar al te graag mijn personeel bedanken voor de inzet van de afgelopen jaren. Echter had ik zelf geen idee hoe dat ik dit het beste kon waarmaken. Zodoende ben ik op het internet gaan zo eken naar incentivebureaus die mij hiermee kon helpen. Tijdens het zoeken kwam ik al snel terecht op de website van 123incentive.nl. Dit bedrijf heeft een prachtige reis georganiseerd en ik kan niet wachten tot het verteld mag worden aan het team!