16 oktober 2021

Prima werkkleding voor dames

1 min read

Ik heb een bouwbedrijf en had de wens dat iedereen binnen mijn bedrijf dezelfde werkkleding ging dragen, dus ook de dames. Voor de dames wilde ik echt werkkleding gemaakt voor dames. Uiteraard werkkleding die voldoet aan de veiligheidseisen maar ook kleding die lekker zit en goed bij mijn bedrijf past. Samen met een paar heren en een paar dames hebben we deze site bekeken en zijn we er prima uitgekomen. Ook voor de dames is er prima werkkleding dames beschikbaar die aan alle eisen voldoet. Voor de dames zijn er nu eenmaal een aantal specifieke wensen waardoor ik het belangrijk vond dat zij hier zelf over konden beslissen. Toen de kledingpakketten binnenkwamen waren ze zo blij, dat vond ik erg gaaf om te zien. Nu loopt iedereen er weer helemaal tiptop bij op mijn bedrijf.

Betrouwbare levering en goede kwaliteit

De levering kwam precies op de dag dat het moest komen. Prima ingepakt en de kwaliteit van de kleding was nog beter dan ik had verwacht. Het is sterk, gemaakt voor professioneel gebruik. En de werkkleding voor de dames viel super in de smaak! Daar hou ik van. Tevreden mensen. De dames blij. Ik blij. Helemaal top!