Rijles in Nijmegen bij een AWNB-rijschool

Verkeer

Verkeersschool Wesseldijk biedt rijles in Nijmegen aan. Bij onze ANWB-rijschool krijg je rijles onder professionele begeleiding van een rijinstructeur met een ruime ervaring. Onze verkeersschool staat voor diversiteit met een hoge kwaliteit. Hierdoor bieden wij je het hoogste slagingspercentage van de regio. Wij gaan persoonsgericht aan de slag, zodat je alles uit je rijlessen kunt halen en snel je rijbewijs haalt.

Rijles in Nijmegen

Rijles Nijmegen van een gecertificeerd instructeur

Wij bieden rijles Nijmegen aan onder professionele begeleiding van een deskundige rijinstructeur. Als ANWB-rijschool werken wij alleen met gecertificeerde instructeurs die aan strenge eisen voldoen. Tijdens de rijlessen maken ze gebruik van een motiverende en effectieve leerstijl. Hierdoor kun jij je rijbewijs snel halen.

Rijbewijs

Ga met een zeker gevoel de weg op

Een eerste rijles is spannend. Het kan ook zijn dat je erg zenuwachtig bent of wat last hebt van faalangst. Gelukkig, stelt de rijinstructeur jou op je gemak. Al onze instructeurs hebben een ruime ervaring van minimaal twee jaar. Bovendien zijn ze opgeleid in het lesgeven aan leerlingen met faalangst. Tijdens de rijlessen stelt de instructeur je dus op je gemak, waardoor je minder last hebt van faalangst. Jij gaat dan met een zekerder gevoel de weg op.

Klassikale en online theorielessen

Voor het behalen van je autorijbewijs moet je een theorie- en een praktijkexamen afleggen. Bij onze rijschool kun je klassikale en online lessen volgen om het theoriegedeelte goed te leren. Het is ook mogelijk om een klassikale examentraining te volgen met aansluitend een theorie-examen. Tijdens dit examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning. Hiervan moet je er minimaal 13 goed beantwoorden. Daarnaast krijg je 40 vragen over verkeersregels. Als je minimaal 35 vragen goed hebt beantwoord, ben je geslaagd voor je theorie en mag je je praktijkexamen doen. Wanneer je dat haalt, mag je de weg op.