16 oktober 2021

Samen koffiebonen voor op kantoor aanschaffen

1 min read

Ik ben manager op een kantoor en ik mocht samen met mijn team koffiebonen kantoor aanschaffen voor onze koffiemachine. Het leek mij leuk om dit samen met het team te doen. Wij hebben gezocht op internet en kwamen bij deze internetsite uit. Hier konden we uit heel veel verschillende soorten kiezen. Dat leek mij wel leuk om dit met elkaar te doen. We hadden overigens wel een maximaal budget wat we uit mochten geven vanuit het hoofdkantoor maar dat ging prima. We hebben zes verschillende soorten koffiebonen uitgekozen waardoor we steeds verrast worden door een nieuwe smaak. Dat is leuk om met elkaar over te praten. Ik ben heel tevreden met deze koffiebonen voor onze nieuwe machine. Als deze zes soorten op zijn wil ik graag weer met het team overleggen welke we dan weer gaan bestellen. Ben wel heel nieuwsgierig of we dan weer op dezelfde uitkomen of dat dit toch weer nieuwe soorten worden.

Kennis van koffie

Door deze verschillende soorten ben ik mezelf gaan verdiepen in koffiesoorten. Thuis in de avonduren ben ik gaan speuren op internet. Wat een wereld is dat zeg! Vind het prachtig dat ik die soorten nu allemaal op kantoor proeven mag.