Schadevergoeding bij vertraging Schiphol

schadevergoeding bij vertraging Schiphol

Nooit bij stil gestaan, maar het kan echt, een schadevergoeding bij vertraging Schiphol aanvragen. Via Airline-Refund is het mogelijk om dit aan te vragen. Wacht hier niet te lang mee, maar claim deze oponthoud zo snel mogelijk via het claimformulier, welke op de website van dit bedrijf te vinden is. Voordeel is dat dit bedrijf alleen op de no cure no pay basis werken. Dus mocht er geen vergoeding inzitten dan hoef je ook niets te betalen.

Wanneer je een claim wilt indienen is het mogelijk om deze eerst gratis te laten toetsen. Deze wordt door de experts van dit bedrijf bekeken, voordat er werkelijk een claim wordt opgesteld.

Vraag een schadevergoeding bij vertraging Schiphol aan

Er zijn diverse mogelijkheden om een claim in te dienen, Niet alleen wanneer er een vliegtuig niet op tijd vertrekt of aankomt, maar ook wanneer de vlucht is vertraagd, of wordt geannuleerd. Airline-Refund heeft diverse juristen in dienst die ervoor kunnen zorgen dat een claim snel en goed wordt afgehandeld.

Ook onze vlucht was een tijd geleden vertraagd en hierdoor hebben wij veel extra onkosten moeten maken. Gelukkig hebben wij een claim ingediend en deze ook uitgekeerd gekregen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*