Spiegelshop is de beste vriend van een interieurontwerper

En terecht! Interieurontwerpers vinden meerdere toepassingen voor spiegels in huisdecoraties. Naast het voor de hand liggende (en meest prozaïsche) gebruik als iets om je uiterlijk te controleren, kunnen ontwerpers ook spiegels gebruiken, die op een intrigerende manier zijn ingelijst, om het uiterlijk van saaie hoeken of eenvoudige gangen te transformeren.

Spiegelshop zet een aantal trending-ideeën om spiegels in huisdecor op te nemen op een rij.

Foyer spiegels

Veel ontwerpers beginnen spiegels direct bij de ingang van een huis te gebruiken. Een spiegel in de foyer, zoals in het hieronder getoonde elegante interieur, is een geweldig idee om op het laatste moment haar en make-up te controleren voordat je de deur uit rent.

Spiegels in de woonkamer

Een spiegel die tegenover een raam worden gehangen, vooral een raam met een mooi uitzicht, helpen het licht van buitenaf weerkaatsen en verlichten de hele kamer. Hoe groter het raam, hoe helderder uw ruimte zal lijken. Als u een mooie tuin heeft, waarom zou u er dan ook niet vanuit een andere hoek van genieten?

End to End spiegels in de badkamer

Bij gebruik in een kleine kamer openen spiegels de ruimte en laten ze er aantrekkelijker uitzien. Grote end-to-end spiegels in een kleine badkamer creëren de illusie van diepte en ruimte en verdubbelen onmiddellijk de grootte van de kamer.

Spiegel op de getextureerde muur

Op interessante manieren ingelijst, kunnen spiegels worden gebruikt als kunstwerk tegen een kenmerkende muur. Deze afbeeldingen hieronder laten creatieve manieren zien waarop ontwerpers een spiegel hebben gebruikt als wanddecoraties. De kleur en textuur van het frame moeten hun oorsprong vinden in de achtergrond en moeten de andere elementen in de kamer aanvullen.

Willekeurige spiegels in de slaapkamer

In deze moderne slaapkamer worden willekeurig geplaatste ronde spiegels van verschillende afmetingen naast elkaar geplaatst om een ​​beeld van de slaapkamer vast te leggen. Deze spiegels, ingelijst in eenvoudig zwart, zijn eigentijds en eigenzinnig tegelijk.

Ideeën voor spiegelwanddecoratie: van vloer tot plafond gespiegelde wandpanelen.

Er is een groeiende trend om grote kamerhoge spiegels als wandpaneel te gebruiken; dit is zowel in woningen als kantoren populair. Houd er echter rekening mee dat de spiegel iets de moeite waard moet weerspiegelen, en niet alleen een saaie, eenvoudige muur bijvoorbeeld!

Keuken spiegel

Met een beetje fantasie zijn de mogelijkheden om spiegels in huisdecoraties te gebruiken eindeloos. Een grote spiegel zou in een kleine keuken kunnen worden gebruikt om het uiterlijk van een gewone muur volledig te veranderen, de illusie van extra ruimte te creëren en het uiterlijk van de kasten te versterken.

Mooie spiegellijst

Als je een traditioneel interieur hebt, dan kan een antieke spiegel met een mooie verouderde lijst, compleet met inherente onvolkomenheden, het middelpunt van interesse zijn in je kamer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*