Vacature docent hbo zoeken

vacature docent hbo

Onlangs heb ik een zeer leuke vacature docent hbo gevonden. Vandaag de dag mag je daar heel blij mee zijn, want werk vinden is vaak lastig. Het is helemaal lastig wanneer je in een bepaalde leeftijdscategorie zit, zoals ik. Mijn leeftijd is ver boven de 50 jaar en heb altijd met heel veel liefde in het onderwijs gewerkt. Het was dan ook een flinke tegenslag toen ik te horen kreeg dat ik overbodig was geworden. Door de afname van de leerlingen van de school waar ik toen werkte, hadden ze mij niet meer nodig.

Door de vacature docent hbo weer aan de slag

Ja daar zat ik dan, thuis, zonder werk. Mijn toekomstplannen leken in duigen te vallen en hierdoor werd ik alleen maar depressief. Dat was niet mijn bedoeling en daarom had ik alle moed verzameld om toch weer aan de bak te komen.

Via GoudGrijs, de arbeidsbemiddelaar, is het mij gelukt om weer een zeer leuke baan te krijgen. Hier wordt namelijk niet gelet op de leeftijdsgrens, maar wel op de ervaringen. Vooral in het onderwijs is de vraag hoog naar goed en vakbekwame leraren. Eindelijk weer heerlijk aan het werk en dat heb ik te danken aan GoudGrijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*